menu

Veilig en vertrouwd bestellen bij de Diabetescentrale.nl

U kunt met een gerust hart bij ons bestellen. Diabetescentrale.nl bestaat sinds 2005, heeft het Webshop Keurmerk (www.keurmerk.info), is SEMH-gecertificeerd (www.semh.info), is aangesloten bij de Stichting Expertisecentrum Klacht- en Gezondheidsrecht (www.lkgz.nl) en is door een groot aantal zorgverzekeraars, waaronder Menzis, gecontracteerd als leverancier van medische hulpmiddelen. Zie ook ‘’Over ons’’ en bekijk ons bij het VARA TV-programma Kassa.

Waarom was diabetescentrale.nl onderdeel van Vara’s TV-programma Kassa?
Kassa wilde weten waarom diabetes teststrips voor mensen met diabetes type 2, en die dat niet vergoed krijgen door hun verzekering, zo duur uit zijn bij een groot aantal apotheken. In het programma legt diabetescentrale.nl uit waarom diabeteshulpmiddelen online veel goedkoper zijn. Klik hier om het item terug te zien.

Hoe kan ik een klacht over en/of bij diabetescentrale.nl indienen?
Conform de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector is diabetescentrale.nl aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie, De Geschillencommissie (www.degeschillencommissie.nl).

Wat betekent het SEMH-keurmerk?
De SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen) is een onafhankelijke organisatie die in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars, eisen opstelt waaraan een erkend leverancier dient te voldoen.

Elk jaar controleert de SEMH aan de hand van een toetsing of de leveranciers aan deze eisen voldoen.

Leveranciers die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren zijn erkend door de SEMH en als zodanig herkenbaar aan het SEMH-logo. De erkenning door de SEMH heeft meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar. De consument heeft zo een  waarborg voor kwaliteit, kennis en begrip. Maar ook de zorgverzekeraar weet dat het geld goed wordt besteed.

Meer informatie over de SEMH-erkenning vindt u op de site van de SEMH.

Copyright © 2024 WeCare Medical B.V.