Mijn account

Inloggegevens vergeten

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Vraag een nieuw wachtwoord aan door rechtsboven op de site op ‘’Mijn account’’ te klikken en vervolgens onder uw inloggegevens te klikken op ‘’Wachtwoord vergeten?’’. Vul hierna het e-mail adres van uw account in. Op dat e-mail adres ontvangt u dan een nieuw wachtwoord waarmee u weer kunt inloggen.

Wat moet ik doen als ik het e-mailadres van mijn account vergeten ben?

Neem hierover contact op met de klantenservice via 020 – 331 14 63 (bereikbaar op werkdagen tussen 08.30-18.00 uur).

Waarom krijg ik geen e-mail als ik om een nieuwe inlog of wachtwoord vraag?

Als u een nieuwe inlog of wachtwoord heeft aangevraagd en geen mail heeft ontvangen, dan is deze zeer waarschijnlijk binnengekomen in uw spam-map of ongewenste e-mail. Wij raden u aan om deze postvakken te controleren. Als u de mail daar vindt, kunt u ons met één klik op de rechtermuisknop toevoegen als veilige afzender. Op die manier krijgt u toekomstige mails direct in uw inbox.