Cookies

Cookie-instellingen aanpassen

Hoe en waar kan ik mijn cookie-instellingen aanpassen?

De meeste cookies van diabetescentrale.nl verdwijnen als u de browser sluit. Dit zijn zogeheten sessie cookies. Andere cookies blijven staan tenzij u ze zelf verwijdert. Als u helemaal niet wilt dat onze website op uw PC, laptop, tablet of mobiele telefoon cookies plaatst, dan kunt u uw browserinstellingen aanpassen zodat u een waarschuwing krijgt voordat er cookies worden geplaatst. Het staat u uiteraard vrij om cookies te verwijderen of uit te schakelen. Houd u er dan wel rekening mee dat het kan zijn dat onze website niet (optimaal) werkt.