menu

Retourneren

Wat is het retourbeleid van diabetescentrale.nl?
Producten kunnen in principe retour gestuurd worden.
- Houd u er wel rekening mee dat hygiëne producten (zoals glucosemeters) en verzegelde verpakkingen die geopend zijn niet retour genomen kunnen worden. Conform de ‘’Wet kopen op afstand’’ is hier geen bedenktijd of herroeping binnen 14 dagen mogelijk.
- U dient uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de goederen middels een e-mail naar info@diabetescentrale.nl uw retour aanmelden. Vermeldt hierbij uw Naam, Adres en Ordernummer.
- De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening. Vraag bij verzending altijd naar ‘’een bericht van ontvangst’’. Indien een retourpakket kwijt raakt zijn anders de kosten alsnog voor uw rekening. 
- Het adres voor retourzending is: Diabetes Centrale, Spectrumlaan 5, 2665 NM Bleiswijk.
- Na ontvangst worden geretourneerde producten in ons magazijn geïnspecteerd.
- Indien de producten in orde zijn bevonden storten wij binnen 14 dagen uw oorspronkelijke aankoopbedrag terug plus (indien van toepassing) de op het moment van koop betaalde verzendkosten. Let op: indien u slechts een deel van de oorspronkelijke bestelling retourneert, krijgt u geen verzendkosten terug.
- Het retourbeleid van diabetescentrale.nl sluit aan bij de ‘’Wet kopen op afstand’’. Voor meer informatie zie ook onze algemene voorwaarden.


Ik heb de verkeerde producten besteld. Kan ik deze retourneren?
Dat hangt ervan af. Producten kunnen in principe retour gestuurd worden. Houd u er wel rekening mee dat hygiëne producten (zoals glucosemeters) en verzegelde verpakkingen die geopend zijn niet retour genomen kunnen worden. Conform de ‘’Wet kopen op afstand’’ is hier geen bedenktijd of herroeping binnen 14 dagen mogelijk. De kosten van retourzending zijn voor eigen rekening. Voor meer informatie zie ook onze retourvoorwaarden en algemene voorwaarden.

Is het herroepingsrecht van toepassing op bestellingen bij diabetescentrale.nl?
Ja, in principe wel. Bestellingen bij diabetescentrale.nl vallen onder de ‘’Wet kopen op afstand’’. Houd u er wel rekening mee dat hygiëne producten (zoals glucosemeters) en verzegelde verpakkingen die geopend zijn niet retour genomen kunnen worden. Conform de ‘’Wet kopen op afstand’’ is hier geen bedenktijd of herroeping binnen 14 dagen mogelijk. De kosten van retourzending zijn voor eigen rekening.

Hoe lang na aankoop kan ik producten retourneren?
U moet binnen 14 dagen na ontvangst van de producten aangeven dat en welke producten u wilt retourneren. U kunt alleen niet-hygiëne producten en ongeopende verzegelde verpakkingen retourneren (zie retourbeleid). De kosten van retourzending zijn voor eigen rekening.

Zijn er producten die ik niet kan retourneren?
Ja, hygiëne producten (zoals glucosemeters) en verzegelde verpakkingen die geopend zijn kunnen niet retour genomen worden. Conform de ‘’Wet kopen op afstand’’ is hier geen bedenktijd of herroeping binnen 14 dagen mogelijk. De kosten van retourzending zijn voor eigen rekening.

Ik heb producten ontvangen die ik niet besteld heb. Hoe krijg ik alsnog de juiste producten en waar stuur ik deze producten naar terug?
Kennelijk is er iets misgegaan bij het inpakken van uw bestelling. Maak de (verzegelde) productverpakking niet open! Neem zo snel mogelijk contact op met de klantenservice via 036 - 720 01 80 (bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur).

Copyright © 2024 WeCare Medical B.V.