menu

Over de Diabetescentrale.nl

Diabetescentrale.nl, gestart in 2005, en is dé online specialist op het gebied van diabetes. Voor particulieren die hun testmateriaal en andere producten zelf moeten betalen, insulinegebruikers die hun testmateriaal onder de Basisverzekering vergoed krijgen van hun verzekeraar, huisdiereigenaren die een hond of kat met diabetes hebben en zakelijke klanten die actief zijn op het gebied van humane of veterinaire diabetes. Maar ook voor particulieren en professionals die bezig zijn met diabetes zoals ziekenhuizen, huisartsen, fysiotherapeuten en diëtisten. Diabetescentrale.nl by Wecare Medical is Part of the Optigroup.

Vitaal, krachtig en op groei gericht
Wij zijn een markt gedreven en op groei gericht medisch bedrijf, gevestigd aan de Strubbenweg te Almere. Zelfstandigheid vinden wij belangrijk. Wij maken graag onze eigen keuzes. Om snel op nieuwe ontwikkelingen in te kunnen spelen of liever nog ze mee richting te geven. Onafhankelijk van beslissingen in de politiek of door verzekeraars op het gebied van (vergoedingen in de) gezondheidszorg en belangen van fabrikanten en hun productportfolio’s.

Zorgzaam, aandachtig en betrokken
De naam diabetescentrale.nl zegt het al. We concentreren ons volledig op diabetes. Dat doen we met oog voor de mens en detail. Ook de (ogenschijnlijk) kleine dingen moeten kloppen, goed voelen. Van klantenservice tot website en van productkwaliteit tot verzending. Of u nu diabeet, huisdiereigenaar of zorgprofessional bent. Nu en in de toekomst. Daarom garanderen wij samen met onze partners (DHL, Acadia en Optigroup) 100% CO2-neutraal pakketvervoer en dataopslag, 100% chloorvrij en FSC verpakkingsmateriaal en gebruik van 100% duurzaam opgewekte energie (wind en water).

Betrouwbaar, duidelijk en veilig
Verbaast u zich over hulpmiddelenleveranciers die geen prijzen tonen op hun website? Wij ook. Wij geloven in duidelijkheid en transparantie. Niet alleen over onze prijzen maar over alles wat voor u als klant belangrijk is. Vandaar onze uitgebreide informatie over diabetes, producten, veel gestelde vragen, algemene voorwaarden, cookies, privacy, retourvoorwaarden enzovoorts. Met de opslag, verwerking en uitwisseling van (persoons- of betaal) gegevens gaan we uitermate zorgvuldig om. Dat mag u ook verwachten van een partij met het Webshop Keurmerk en SEMH-certificering. Ten slotte zijn wij door een groot aantal zorgverzekeraars gecontracteerd als leverancier van medische hulpmiddelen rondom Diabetes.

 

Copyright © 2024 WeCare Medical B.V.