Winkelwagentje
Uw winkelwagentje is leeg.

Vragen? Bel 020 - 331 14 63

500 Glutenvrije Gerechten Kookboek (1 st)

  • €9,99
(Incl. BTW, excl. verzendkosten)
Artikelnummer:
1692
Categorie 

Gewicht & Voeding

Aantal in verpakking 
1
Gewicht& Voeding 

Voeding

BTW 
6%
Product informatie 

Specificaties

  • Auteur: Carol Beckerman & Deb Wheaton   
  • Pagina’s: 288
  • Uitvoering: Gebonden
  • Verschijningsdatum: 06-11-2012
  • Druk: 2
  • ISBN/EAN: 978 90 483 0693 0

500 glutenvrije gerechten is een omvangrijke verzameling van ontbijtgerechten, snacks, amuses, hoofd- en bijgerechten en zoete lekkernijen die de hele familie zal aanspreken. Uw glutenintolerantie hoeft nooit meer een hindernis te vormen tussen u en uw favoriete gerechten. Stil uw lekkere trek en maak indruk op uw vrienden met overheerlijke maaltijden, maar zorg tegelijkertijd dat u en uw gezin geen gluten binnenkrijgen.

  • Met traditionele favorieten als pizza’s, hartige taarten en pannenkoeken.
  • Inclusief een beschrijving van coeliakie, met oorzaken en symptomen, en aanbevolen behandelmethoden om uw gezondheid te verbeteren.
  • Voor de meeste recepten worden ook koemelkvrije alternatieven gegeven.

CAROL BECKERMAN schrijft over eten en is een enthousiast kok met meer dan veertig jaar ervaring. Ze heeft jaren de scepter gezwaaid in een traditioneel Engelse pub, de catering voor grote evenementen verzorgd en ontbijtfeestjes in talloze Amerikaanse wijken georganiseerd. Nadat ze ontdekte dat ze zelf een allergie had voor proteïnen in melkproducten en kinderen kreeg met soortgelijke overgevoeligheden, besloot ze recepten te ontwikkelen voor mensen met uiteenlopende voedselallergieën, zoals voor tarwe en gluten, zuivelproducten en suiker.
Bij DEB WHEATON werd, net als bij haar dochter, in 2005 coeliakie – glutenintolerantie – vastgesteld. Sinds die tijd is ze onvermoeibaar actief om het bewustzijn over de ziekte te vergroten, te zorgen dat de diagnose eerder wordt gesteld en zodoende levens te redden. Ze is auteur van de populaire weblog Not even a crumb (‘zelfs geen kruimel’, www.notevenacrumb.com) en schreef, produceerde en regisseerde de allereerste radiocommercial over coeliakie die vervolgens in de gehele Verenigde Staten werd uitgezonden. (Bron: Veltman Uitgevers)